Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz chłodniczego dla Sekcji Żywnościowej Wydziału Materiałowego

3 Regionalna Baza Logistyczna ogłasza przetarg

  • Zamawiający: 3 Regionalna Baza Logistyczna
  • Województwo: małopolskie
  • Adres: 30-901 Kraków, ul. Montelupich
  • Telefon/fax: tel. 261 137 554 , fax. 261 137 553
  • Data zamieszczenia: 2019-06-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 3 Regionalna Baza Logistyczna
    ul. Montelupich 3
    30-901 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 261 137 554, fax. 261 137 553
    REGON: 12139041500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.3rblog.wp.mil.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz chłodniczego dla Sekcji Żywnościowej Wydziału Materiałowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego oraz chłodniczego dla Sekcji Żywnościowej Wydziału Materiałowego. Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 części. Zamawiający przewiduje skorzystanie z prawa opcji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39711100-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Pełna treść oferty na Przetargi.plZobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPowrót na stronę główną